Kierrätysprosessi

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Kartoitus:
Selvitämme asiakkaan kanssa kierrätykseen lähtevien laitteiden määrät, sijainnin, kuljetustarpeet ja ominaisuudet, sekä mahdollisuudet laitteiden päivitykseen ja uudelleenkäyttöönottoon asiakkaan organisaatiossa tai henkilökunnalle. Kartoituksen tuloksena asiakas saa kustannusarvion sekä toimenpide-ehdotuksen. Kartoitus voi perustua myös asiakkaan omaan laitelistaan.
Kartoitamme tilanteenne ja teemme toimenpite-ehdotuksen.

 

Tallenteet tuhotaan - AINA! Toimenpiteet:
Hyväksytyn kustannusarvion ja toimenpide-ehdotuksen mukaiset työt paikanpäällä ja tavaroiden poiskuljetus, inventointi, purku, lajittelu, tietojen kirjaaminen ja  kierrätys- ja inventointiraporttien lähetys asiakkaalle. Tietoturvan toteuttaminen on ensisijainen asia tietotekniikan kierrätysprosessissa. Poistamme ja tuhoamme tiedostot laitteistollamme paikanpäällä (erillinen tietoturvatuote) ja kuljetamme laitteet merkitsemättömällä kalustolla edelleen käsiteltäväksi. Kiintolevyt tuhotaan mekaanisesti ja tuhoamisraportit sarjanumeroineen toimitetaan asiakkaalle. Kiintolevyjä ja muita tallenteita ei koskaan käytetä uudelleen, ellei asiakas erikseen niin halua (lahjoitukset yms.) Ympäristösyistä emme varastoi elektroniikkajätettä, vaan toimitamme ne ao. laitoksiin käsiteltäviksi..

 


 

Kierrätysmetalleista valmistetut uusiotuotteet

eklogo.jpg (3961 bytes) Loppujätteen käsittely:
Kaikki uudelleenkäyttöön kelpaamaton, syntynyt purkujäte, toimitetaan mm. Stena EK Oy:n ISO 14001 kierrätysprosessiin, jossa jätteestä edelleen erotellaan raaka-aineina uusiokäyttöön kelpaava materiaali. Stena EK-Finland Oy on Suomen ensimmäinen sähkö- ja elektroniikkaromun käsittelyyn erikoistunut yritys, joka on nykyisin osa ruotsalaista Stena konsernia.


Käyttämällä kierrätyspalveluita, huolehdit ympäristöstä ja huomisesta!                

Kierrätys- ja romutuspalvelut järjestetään aina asiakkaittemme toiveiden ja ohjeistuksen mukaisesti. Jokainen tapaus on yksilöllinen ja mukautamme palvelumme tapauskohtaisesti. Pyydä tarjous tai lisätietoja: