Esittely ja referenssejä

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

ReUSE Information Technology - Tapamme toimiaTapa toimia

Olemme asiakaslähtöinen yritys ja asiakas johtaa orkesteriamme. Koska tietotekniikka- ja elektroniikkajäte on monille konkreettinen ongelma, me tahdomme olla siihen mahdollisimman selkeä ja helppo ratkaisu. Asiakkaamme ovat yksilöitä ja tarjoamme heille myös yksilöllisen ratkaisun. Teemme tarjouksen lyhyen kartoituksen perusteella tai asiakkaan omaan laitelistaan perustuen. Palvelumme on juuri niin monipuolista kuin asiakkaat haluavat. Laitteistohankinnat hoituvat sujuvasti kauttamme tai voimme toimia neuvottelijana hankinnoissa muiden toimittajien kautta. Asiakaskohtaiset konsultointi- ja koulutuspalvelut takaavat rauhallisen yöunen ja vapauttavat henkilöstön tekemään sitä työtä, jonka he parhaiten osaavat.
ReUSE Information Technology - Referenssejä toiminnastammeReferenssejä

Kierrätyspalveluitamme ovat käyttäneet mm. seuraavat yritykset:
Kajaanin kaupunki, Kuopion kaupunki, Lappeenrannan kaupunki, Sonkajärven kunta, Leppävirran kunta, Oracle Finland Oy, Aro-Yhtymä Oy, Finnvera Oyj, Tietosavo Oyj, Colly Company Oy, PeeÄssä Oy, Suojasauma Oy, Finncarries Oy, Leppävirran teollisuusautomaatio Oy, Kaupunginportin Auto Oy, Hyvinkään Moottorihuolto Oy, Tietoenator (Kuopio) Oyj, Data Hat Oy, Raxco Finland Oy, Hercofinn Oy, Nikkarilan ammattioppilaitos, Savonlinnan kristillinen opisto ...

ReUSE Information Technology - Puhtaamman tulevaisuuden puolestaTulevaisuus

Kasvamme yhdessä asiakkaittemme ja kumppaneittemme kanssa. Kehitämme toimintaamme edelleen tehokkaammaksi ja hakeudumme yhteistyöhön laitevalmistajien, kierrätykseen ja ympäristöystävälliseen romutukseen erikoistuneiden yritysten kanssa. Otamme suunnitelmallisesti uusia ohjelmistotuotteita asiantuntemuksemme piiriin koulutusta ja konsultointia varten. Ennen kaikkea pyrimme täyttämään Asiakkaittemme ja Päämiestemme tarpeet ja antamaan lisäarvoa heidän tuotteiden markkinoinnissa ja käytettävyyden kehittämisessä.